Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος

ΔΡ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Εμφανίσεις & ΜΜΕ » Τηλεοπτικά panels κ.α.



Άχρηστο κράτος και διαφθορά

Έτσι όπως τα έκαναν με τις 4 άδειες στα ΜΜΕ, και ο Θεός να έρθει με μούσια και κοστούμι και να θέλει να πάρει άδεια, θα του πούμε ότι τις δώσαμε όλες και θα πρέπει να απευθυνθεί στον κύριο Μαρινάκη. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να απαγορεύσουμε και την ύπαρξη δεύτερου φροντιστηρίου σε μια γειτονιά, γιατί η εκπαιδευτική πίτα είναι μικρή. Η διαφθορά μεγαλώνει με λίγους παίχτες, δεν πατάσσεται.

Το χάλι του δημοσίου: Υπάρχει ακόμη οργανισμός ανέγερσης Μουσείου Ακρόπολης και η διοίκησή του συνεδριάζει για να αγοραστεί μια θήκη κινητού τηλεφώνου, καθώς και παγκόσμιο πολιτιστικό ίδρυμα ελληνισμού διασποράς Ανδρέας Παπανδρέου δήμου Ν. Φιλαδέλφειας με έξοδα 308.000 το χρόνο!

Αν εγώ βολέψω την οικογένεια ενός ψηφοφόρου μου, θα τον νοιάζει αν εγώ αύριο πάρω μίζα από ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα ή από μια διαφημιστική δαπάνη; Πρέπει να φύγουν οι μαυρογυαλούροι.

Η πολιτική πάνω από όλα είναι επιστήμη, δεν είναι γήπεδο και οπαδιλίκι. Το παράδειγμα της Δανίας. Πώς έχει καταφέρει να είναι η χώρα με τη λιγότερη διαφθορά στον κόσμο;